Incompany

Diverse actuele trainingen over arbeidsrecht die komende periode op de agenda staan.

LangArbeidsrecht geeft incompany trainingen op niveau
Alle incompany trainingen zijn gebaseerd op 25 jaar ervaring in het arbeidsrecht. De theorie wordt altijd verduidelijkt aan de hand van verschillende praktische voorbeelden. De gemiddelde waardering voor de trainingen is hoog. Gemiddeld een 8 voor inhoud en presentatie.

Incompany Training HR professionals

INCOMPANY | MASTERCLASS

Training HR professionals en ongewenste omgangsvormen | 1 dag

HR is in allerlei opzichten een belangrijke medespeler op het thema ongewenste omgangsvormen. Deze eendaagse training is bedoeld voor HR professionals die hun kennis en vaardigheden willen optimaliseren om binnen de kaders van de rol van HR bij te dragen aan een veilig werkklimaat.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY | MASTERCLASS

De onbegrensde gevaren van grensoverschrijdend gedrag

Wil je als organisatie de risico’s stap voor stap en minutieus uitbannen, neem dan NU actie. Start met de masterclass ‘De onbegrensde gevaren van grensoverschrijdend gedrag’. In 3 uur word je bewust van de risico’s en gevaren en krijg je de benodigde kennis en tools in handen om je organisatie zorgvuldig en accuraat aan te sturen bij de aanpak en omgang van grensoverschrijdend gedrag.

Training Arbeidsrecht op de werkvloer

INCOMPANY | LEERGANG

Praktisch arbeidsrecht voor leidinggevenden | 3-daagse training

Tijdens deze 3-daagse training gaan Saskia Lang, arbeidsrechtadvocaat, en Rinco van der Baan, communicatietrainer en trainingsacteur, praktisch met jou aan de slag. De actuele arbeidsrechtregels worden besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY | MASTERCLASS

Arbeidsrecht voor leidinggevenden | 3 uur

Tijdens de 3 uur durende masterclass krijgen de deelnemers praktische handvatten hoe het arbeidsrecht kan helpen bij de alledaagse uitdagingen van een leidinggevende.

Uitstekende docent, uitstekende scholing

Saskia Lang weet op een luchtige manier juridische kost te doceren waardoor je de aandacht niet kwijtraakt, bovendien faciliteert zij interactiviteit op een plezierige wijze en weet zij alle aanwezigen de ruimte te geven zonder dat dit storend wordt voor de groep. Uitstekende docent en uitstekende scholing, zeer aanbevelingswaardig.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY | MASTERCLASS

Ontslagrecht in de praktijk

In de praktijk blijkt regelmatig dat het ontslagdossier van een slecht functionerende werknemer onvolledig is. Men is niet of te laat begonnen met de opbouw van het dossier en /of een verbetertraject ontbreekt. Het risico is dan groot dat de rechter het ontslag afwijst.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY | MASTERCLASS

Privacy en arbeidsrecht

De AVG (privacyregeling) heeft ook zijn doorwerking in de arbeidspraktijk. Als HR-manager, ondernemer, leidinggevende of management is het belangrijk om te weten hoe om te gaan met privacy op de werkvloer en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op dat gebied.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY | MASTERCLASS

Omgaan met de AVG (privacyregels) voor bedrijfsartsen en verzekeringsartsen

Als bedrijfsarts en verzekeringsarts werk je dagelijks met gegevens die onder de privacy wet – en regelgeving vallen. Zo verwerk je onder andere (bijzondere) persoonsgegevens in het medische dossier.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY | MASTERCLASS

Gevolgen privacyregels (AVG)

Met de invoering de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de privacywetgeving aangescherpt. In het dagelijks werk van veiligheidskundigen levert de nieuwe wet nog veel vragen op.

LangArbeidsrecht On Demand Dossiervorming

Terugkijken webinars ‘Vragen uit de praktijk’

Regelmatig geef ik gratis webinars voor HR-professionals en leidinggevenden waarbij ik vragen uit de praktijk beantwoord. Heb je één of meerdere webinars gemist, wil je het delen met collega’s of vrienden? Klik dan op onderstaande button.