Incompany

Diverse actuele trainingen over arbeidsrecht die komende periode op de agenda staan.

LangArbeidsrecht geeft incompany trainingen op niveau
Alle incompany trainingen zijn gebaseerd op 25 jaar ervaring in het arbeidsrecht. De theorie wordt altijd verduidelijkt aan de hand van verschillende praktische voorbeelden. De gemiddelde waardering voor de trainingen is hoog. Gemiddeld een 8 voor inhoud en presentatie.

Training Arbeidsrecht op de werkvloer

INCOMPANY

Praktisch arbeidsrecht voor leidinggevenden | 3-daagse training

Tijdens deze 3-daagse training gaan Saskia Lang, arbeidsrechtadvocaat, en Rinco van der Baan, communicatietrainer en trainingsacteur, praktisch met jou aan de slag. De actuele arbeidsrechtregels worden besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY

Arbeidsrecht voor leidinggevenden | 1-daagse training

Tijdens deze 1-daagse training krijgen de deelnemers praktische handvatten hoe het arbeidsrecht kan helpen bij de alledaagse uitdagingen van een leidinggevende.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY

Ontslagrecht in de praktijk

In de praktijk blijkt regelmatig dat het ontslagdossier van een slecht functionerende werknemer onvolledig is. Men is niet of te laat begonnen met de opbouw van het dossier en /of een verbetertraject ontbreekt. Het risico is dan groot dat de rechter het ontslag afwijst.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY

Privacy en arbeidsrecht

De AVG (privacyregeling) heeft ook zijn doorwerking in de arbeidspraktijk. Als HR-manager, ondernemer, leidinggevende of management is het belangrijk om te weten hoe om te gaan met privacy op de werkvloer en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op dat gebied.

Uitstekende docent, uitstekende scholing

Saskia Lang weet op een luchtige manier juridische kost te doceren waardoor je de aandacht niet kwijtraakt, bovendien faciliteert zij interactiviteit op een plezierige wijze en weet zij alle aanwezigen de ruimte te geven zonder dat dit storend wordt voor de groep. Uitstekende docent en uitstekende scholing, zeer aanbevelingswaardig.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY

Omgaan met de AVG (privacyregels) voor bedrijfsartsen en verzekeringsartsen

Als bedrijfsarts en verzekeringsarts werk je dagelijks met gegevens die onder de privacy wet – en regelgeving vallen. Zo verwerk je onder andere (bijzondere) persoonsgegevens in het medische dossier.

LangArbeidsrecht Trainingen

INCOMPANY

Gevolgen privacyregels (AVG)

Met de invoering de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de privacywetgeving aangescherpt. In het dagelijks werk van veiligheidskundigen levert de nieuwe wet nog veel vragen op.