Advies en hulp voor werknemers bij een conflict met de werkgever

Advies en hulp voor werknemers bij een conflict met de werkgever

Altijd praktisch, vanuit een brede visie waarin conflict, recht, menselijke aspecten en zakelijke belangen samenkomen.

Een arbeidsconflict is voor werknemers meestal zeer ingrijpend. Vaak is er sprake van een verstoorde arbeidsverhouding. Soms is een situatie zo zwaar dat je overweegt om je ziek te melden.

In zo’n onzekere periode wil je snel weten wat je positie is en tot een oplossing komen. In deze zaken staat LangArbeidsrecht naast jou en geeft perspectief.

Cliënten kunnen rekenen op volledige aandacht, oprechte belangstelling én hulpvaardigheid. LangArbeidsrecht gaat altijd het gesprek voor jou aan voor die passende oplossing.

Natuurlijk heeft LangArbeidsrecht een scherp oog voor het juridische speelveld, maar het advies gaat verder. LangArbeidsrecht kijkt ook naar de menselijke aspecten. En zoekt naar de oplossing die je verder helpt in jouw leven.

De hulp en adviezen van LangArbeidsrecht zorgen voor rust. LangArbeidsrecht helpt je snel professioneel stappen te zetten naar een duurzame oplossing waarmee je verder komt.

Particuliere cliënten over LangArbeidsrecht

Dank voor je hulp, advisering en onderhandelingen

‘Vandaag mijn laatste werkdag, hierna ben ik vrijgesteld. Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp, advisering en onderhandeling. Doordat jij voor mij dit hebt afgerond, heb ik de laatste weken goed kunnen afsluiten en kijk ik met een tevreden gevoel terug op mijn tijd bij mijn werkgever. Eerst ga ik nu genieten van even niets en dan op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Bedankt!’

Zo goed geholpen

‘Vanaf het eerste moment dat ik bij Saskia Lang binnenkwam kreeg ik een goed gevoel. Zij heeft mij zo goed geholpen, haar uitleg is helder en duidelijk. Het eindresultaat heeft voor mij dan ook positief uitgepakt. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor.’

Zeer deskundig

‘Ik kan Saskia Lang zeker aanbevelen. Een zeer deskundig advocaat.’

LangArbeidsrecht adviseert werknemers naar een duurzame oplossing.

Ondersteuning bij probleem

Saskia Lang van LangArbeidsrecht is dé specialist en doorzetter. Zij helpt werknemers die op zoek zijn naar professionele ondersteuning op gebied van arbeidsrecht.

Heb je een vraag over arbeidsrecht, over je positie? Neem gerust contact op.
LangArbeidsrecht helpt u snel.