On demand college

Leren wanneer het je uitkomt, flexibel en effectief.

LangArbeidsrecht geeft on demand en actuele trainingen op niveau
LangArbeidsrecht heeft verschillende trainingen die je kan volgen wanneer het past in jouw tijdschema.

Arbeidsconflict en ziekte

STUDIECENTRUM KERCKEBOSCH | ON DEMAND COLLEGE

Arbeidsconflict en ziekte: het stappenplan

Een arbeidsconflict wilt u liever voorkomen, maar soms gaat het toch mis. Hoe gaat u daar als professional mee om? Arbeidsrechtadvocaat Saskia Lang geeft u aan de hand van een 15-stappenplan de antwoorden.

Ongewenst gedrag op de werkvloer

STUDIECENTRUM KERCKEBOSCH | ON DEMAND COLLEGE

Ongewenst gedrag op de werkvloer: het stappenplan

Ongewenst gedrag op de werkvloer (seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten, discriminatie en overige vormen van ongewenst gedrag) is een zeer kwalijke zaak en komt helaas te vaak voor. Maar wanneer is er sprake van ongewenst gedrag op de werkvloer? En hoe gaat u hier als organisatie mee om?

Privacywetgeving (AVG) inleiding

STUDIECENTRUM KERCKEBOSCH | ON DEMAND COLLEGE

Stapsgewijs door de privacywetgeving (AVG)

Wat zijn persoonsgegevens, hoe kan je daar mee omgaan, welke rechten heeft de betrokkene en hoe ga je daar in je beleid mee om? In dit college krijgt u ‘tips en tricks’ voor het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens in uw dagelijkse praktijk. Zoveel mogelijk wordt uitgegaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkende werking van de privacywetgeving.

Re-integratie bij ziekte en arbeidsongeschiktheid; het stappenplan

STUDIECENTRUM KERCKEBOSCH | ON DEMAND COLLEGE

Re-integratie bij ziekte en arbeidsongeschiktheid; het stappenplan

Re-integratie bij ziekte en arbeidsongeschiktheid is een complex traject dat gericht is op het herstellen en faciliteren van de terugkeer van een werknemer naar de arbeidsmarkt. Er zijn verschillende stappen die u als werkgever moet ondernemen en verschillende wetten en regels waar u zich aan moet houden.

LangArbeidsrecht On Demand Dossiervorming

STUDIECENTRUM KERCKEBOSCH | ON DEMAND COLLEGE

Dossiervorming

Dinsdag 21 maart jl. organiseerden we met veel plezier het webinar ‘Dossiervorming’. Heb je het webinar gemist, wil je hem delen met collega’s of zelf nog een keer terugkijken? Je kunt het webinar gratis terugkijken via onderstaande button. Gebruik het wachtwoord wodw1 om het webinar te openen.

Download hier de presentatie.

Uitstekende docent, uitstekende scholing

Saskia Lang weet op een luchtige manier juridische kost te doceren waardoor je de aandacht niet kwijtraakt, bovendien faciliteert zij interactiviteit op een plezierige wijze en weet zij alle aanwezigen de ruimte te geven zonder dat dit storend wordt voor de groep. Uitstekende docent en uitstekende scholing, zeer aanbevelingswaardig.