Terugkijken webinars ‘Vragen uit de praktijk’

Regelmatig geef ik gratis webinars voor HR-professionals en leidinggevenden waarbij ik vragen uit de praktijk beantwoord. Heb je één of meerdere webinars gemist, wil je het delen met collega’s of vrienden? Hieronder vind je een overzicht.

LangArbeidsrecht geeft actuele trainingen op niveau
Alle trainingen zijn gebaseerd op 25 jaar ervaring in het arbeidsrecht. De theorie wordt altijd verduidelijkt aan de hand van verschillende praktische voorbeelden. De gemiddelde waardering voor de trainingen is hoog. Gemiddeld een 8 voor inhoud en presentatie.

VRAGEN UIT DE PRAKTIJK | STUDIECENTRUM KERCKEBOSCH | WEBINAR

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Wat staat dat shirt je goed!’ Een mooi compliment van een collega? Of niet? En als een manager het zegt? Is dit ongewenst gedrag op de werkvloer? Waar liggen de grenzen? En wat gebeurt er als deze grens wordt overschreden?

Privacy op de werkvloer

VRAGEN UIT DE PRAKTIJK | STUDIECENTRUM KERCKEBOSCH | WEBINAR

Re-integratie bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Een zieke werknemer. De werkgever, de HR-manager, de arboprofessional en ook de werknemer moeten hiermee samen aan de slag. Een goed verzuimbeleid en voldoende kennis van wet- en regelgeving zijn de basis voor het kunnen uitvoeren van de re-integratie. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten en vragen?

Privacy op de werkvloer

VRAGEN UIT DE PRAKTIJK | STUDIECENTRUM KERCKEBOSCH | WEBINAR

Privacy op de werkvloer

In het tijdperk van voortdurende technologische vooruitgang is privacy op de werkvloer een groeiende zorg geworden. Terwijl organisaties streven naar efficiëntie en gegevensgestuurde inzichten, rijst de vraag hoe de privacy van werknemers beschermd kan blijven. Weet u wat mag en welke uitdagingen er zijn?

Uitstekende docent, uitstekende scholing

Saskia Lang weet op een luchtige manier juridische kost te doceren waardoor je de aandacht niet kwijtraakt, bovendien faciliteert zij interactiviteit op een plezierige wijze en weet zij alle aanwezigen de ruimte te geven zonder dat dit storend wordt voor de groep. Uitstekende docent en uitstekende scholing, zeer aanbevelingswaardig.