Trainingen voor HR en leidinggevenden

Trainingen voor HR en leidinggevenden

Mijn trainingen voor HR en leidinggevenden steunen op zowel de praktische als juridische kennis opgedaan in mijn jarenlange praktijk als arbeidsrechtadvocaat.

In HR komen het recht, zakelijke belangen en menselijke aspecten samen. In mijn arbeidsrechttrainingen doceer ik daarom altijd vanuit een breder perspectief dan alleen het theoretisch juridisch kader.

De dagelijkse praktijk is immers altijd breder en kent meer nuance dan de theorie van het wetboek.

Trainingen

HR is de schakel tussen organisatie en personeel. Het arbeidsrecht bepaalt de rechten en plichten tussen werkgever en werknemer. Jouw functie vraagt dan ook om specifieke vakkennis om je rol binnen de organisatie goed te vervullen.

Alle trainingen van LangArbeidsrecht bieden daarom een solide juridisch fundament verrijkt met talrijke praktische voorbeelden uit mijn jarenlange arbeidsrechtpraktijk. Bij sommige trainingen brengt een trainingsacteur theorie tot leven en maakt situaties net zo invoelbaar als de dagelijkse praktijk. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan de communicatie.

De meerwaarde van LangArbeidsrecht trainingen en opleidingen:

  • Groei in je vakgebied
  • Maak stappen met (verdiepende) kennis
  • Versterk je netwerk met nieuwe relaties
  • Krijg extra motivatie en nieuwe energie
LangArbeidsrecht On Demand Dossiervorming

Terugkijken webinars ‘Vragen uit de praktijk’

Regelmatig geef ik gratis webinars voor HR-professionals en leidinggevenden waarbij ik vragen uit de praktijk beantwoord. Heb je één of meerdere webinars gemist, wil je het delen met collega’s of vrienden? Klik dan op onderstaande button.

Over arbeidsrecht en de dagelijkse praktijk op de werkvloer.

In de podcast ‘Wijs op de werkvloer’ bespreekt arbeidsrechtadvocaat Saskia Lang met verschillende experts lastige en veel voorkomende kwesties met personeel. De podcasts vol voorbeelden, tips en achtergrondinformatie leert iedereen met personeel of in een HR-functie risicovolle situaties te herkennen en geeft praktische tips hoe te handelen.

De serie is een samenwerking van LangArbeidsrecht, Studiecentrum Kerckebosch en Buro Acting.

Saskia Lang Podcast ‘Wijs op de werkvloer’
Aflevering 4:
‘Agressie op de werkvloer?’

Wat wordt er verstaan onder agressie (verbaal, fysiek en psychisch). In wat voor situaties kan het voorkomen en hoe ga je er dan mee om? En hoe voorkom je deze conflicten op de werkvloer? Dit bespreekt host Saskia Lang samen met gast en vast onderdeel van de podcast Rinco van der Baan.

Aflevering 5:
‘Het tweede spoor.’

Wat als je je werk niet goed meer kan uitvoeren bij je werkgever na een auto-ongeluk en je wel weer snel aan de slag wil? In deze podcast gaan we daar dieper op in. Dit bespreekt onze host Saskia Lang samen met Joep Lochtenberg, geregistreerd loopbaanbegeleider.

LangArbeidsrecht: Trainingen voor HR en leidinggevenden.

On demand college

Leren wanneer het je uitkomt, flexibel en effectief. LangArbeidsrecht heeft verschillende trainingen die je kan volgen wanneer het past in jouw tijdschema.

Deelnemers over de trainingen van LangArbeidsrecht

In één dag een goed overzicht

‘In één dag heb ik een goed overzicht gekregen van de AVG; voldoende achtergrondinformatie, veel praktijkvoorbeelden en handvatten om zelf mee aan de slag te kunnen.’

Uitstekende docent uitstekende scholing

‘Saskia Lang weet op een luchtige manier juridische kost te doceren waardoor je de aandacht niet kwijtraakt, bovendien faciliteert zij interactiviteit op een plezierige wijze en weet zij alle aanwezigen de ruimte te geven zonder dat dit storend wordt voor de groep. Uitstekende docent en uitstekende scholing, zeer aanbevelenswaardig.’

Duidelijke uitleg

‘Moeilijke onderwerpen werden duidelijk uitgelegd. Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen.’

Ruimte voor vragen

‘Fijn om naar te luisteren, Saskia kon goed uitleggen en gaf genoeg ruimte tot het stellen van vragen.’

Praktijkgericht

‘De training was zeer praktijkgericht en er was voldoende gelegenheid om vragen te stellen en een case voor te leggen.’

Deskundig

‘Saskia Lang kon goed uitleggen hoe het zit, en is zeker deskundig op dit gebied.’

Open en toegankelijk

‘Prettige manier van lesgeven, geen moeilijk taalgebruik/jargon. Open en toegankelijk.’

Geen jargon

‘Zeer kundige en enthousiaste docent. Prima uitleg zonder te veel juridisch jargon. Super prettig!’