In de media

Belangrijke ontwikkelingen in het arbeidsrecht in het nieuws. Ook diverse interviews met en artikelen over Saskia Lang of LangArbeidsrecht.

Saskia Lang in de media

Aflevering 4: ‘Agressie op de werkvloer?’

Hoe ga je om met agressie op de werkvloer? En is dat ook een vorm van grensoverschrijdend gedrag?

Podcast ‘Wijs op de Werkvloer’ aflevering 3: ‘Overspannen door werkstress’

Hoe ga je om met zieke werknemers? En bestaat de burn-out eigenlijk wel?

Podcast wijs op de werkvloer Aflevering 2: ‘Het werkt niet meer…’

Over arbeidsconflict met een bijdrage van loopbaancoach Joep Lochtenberg. Een arbeidsconflict met een werknemer. Hoe ga je daar mee om, en wanneer kom je terecht bij een loopbaanbegeleider?

Onterecht ontslagen? Hoe ga je met iemand verder?

Hoe ga je om met iemand die een pak koffie probeert te stelen en daarmee wegkomt? De rechter geeft aan dat deze man niet ontslagen mag worden omdat niet bewezen is dat hij de koffie wilde stelen.

Podcast wijs op de werkvloer Aflevering 1: ‘De naakte kapitein’

Over grensoverschrijdend gedrag met een bijdrage van Psycholoog Guus Essers. Deze aflevering maakt duidelijk waar de grenzen liggen en hoe je omgaat met een geval van grensoverschrijdend gedrag bij jouw bedrijf

Akkoord Arbeidsmarkthervormingen

Op 2 juni 2021 hebben werkgevers en werknemers een in de SER tot stand gekomen ‘Advies Arbeidsmarkt’ gepresenteerd. Ik bespreek de hoofdlijnen.

Interview De Grafische Vakpers met Saskia Lang over Reorganisaties

Reorganisaties voor werkgevers en werknemers. Wat mogen werkgevers vragen van werknemers als het bedrijf reorganiseert? Wat moet er geregeld worden? Wie heeft welke rechten?

Interview De Grafische Vakpers met Saskia Lang over Aan de slag met coronaprotocol

Thuiswerken of terug naar de werkvloer? Hoe ga jij als ondernemer om met het coronaprotocol? Het is noodzakelijk dat bedrijven en organisaties concrete plannen en juiste afspraken maken over hoe er samen veilig gewerkt wordt.

Interview De Grafische Pers met Saskia Lang over vakantie in tijden van corona

De vakantieperiode breekt aan, maar vanwege de coronacrisis gaat het dit jaar over meer dan alleen ‘vrijheid en blijheid’.

Interview De Grafische Pers met Saskia Lang over NOW 1

Wat betekent de NOW 1 voor jou als ondernemer? Op 3 april 2020 werd ik door Ed Boogaard van De Grafische Vakpers geïnterviewd over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW).